Affisch/broschyr/
bokomslag
 
     
Illustration/clipart  
     
Måleri   akvarell och mixed media.
     
Kalligrafi   välj alltifrån biblisk text till modern dikt. Kalligrafistil och tillhörande dekoration anpassas till texten.
     
Formgivning   av utställningar med eller utan praktisk uppbyggnad.
     
Keramik   fågelskulpturer, djursparbössor m.m

Jag som startat företaget heter Susanne Persson. Efter mina fem års konststudier vid Phillips University i USA erhöll jag en Bachelor of Fine Arts med hedersomnämnande Magna Cum Laude. Detta innebar att inom Universitetets alla utbildningsområden examinerades jag som en av de 8 bästa studenterna genom mitt betyg, GPA 3,96 utav möjliga GPA 4.0. Dessutom var jag den enda från Sverige som någonsin tagit studenten från det universitetet.

Jag har deltagit i ett flertal kalligrafikurser, bland annat i Belgien och Irland. Under 1995 utsågs jag av Japan-Sasakawa Foundation till stipendiat för att på plats i Japan studera traditionell japansk kalligrafi.

Jag har haft ett 30-tal konstutställningar, i Sverige, USA och Belgien. Jag målar främst i akvarell, men också i mixed media. I vissa målningar kombinerar jag kalligrafi med akvarell. Jag målar gärna intuitivt med mycket färg. Genom färgval och lek med djup, ljus och skugga, skapas en harmoni i akvarellerna med en andlig/ mystisk prägel. De flesta bilder planeras inte utan växer fram under processen. I mina målningar vill jag förmedla känslor och behov som motiverar människor att ha en positiv livsattityd.
Jag arbetar också i keramik, där jag gärna skulpterar roliga djurfigurer med personlighet.

Under mer än 10 år har jag arbetat inom branschen med formgivning och design. En återkommande kund är bokförlaget Argument AB i Varberg; illustrationer till broschyrer, clipartsillustrationer med inkluderande CD till flera böcker, m.m.
En annan av mina uppdragsgivare är Tändsticksmuseet i Jönköping; förnyelse av deras permanenta basutställning, formgivning och uppbyggnad av många tillfälliga utställningar, design av affischer m.m.

Jag är medlem i Konstnärsgruppen Sydväst KSV samt medlem i Konstnärernas Riksorganisation KRO.

Du är välkommen att kontakta:

Artiste Studio Vision
Susanne Persson
Ateljé: Ystadvägen 22
214 30 Malmö
mobil 073-755 20 88

email. susanne@astudiovision.com

 


hjälper Dig och Ditt företag: