Kalligrafikurs, nybörjare
Här får Du under en dag lära dig grunderna hur du textar vackra bokstäver i en mycket användbar kalligrafistil, Cancellaresca. Du får öva pennhållning och steg för steg hur du formar olika bokstäver. Även genomgång av hur Du fördelar text, ord och bokstäver på de utrymme du har att tillgå. Det blir också tid för att skriva vackra hälsningskort. Anmäl ditt intresse och datum som passar dig och när tillräckligt många är intresserade, anordnas kursen.

Kalligrafikurs, fortsättning  
Denna kurs fokuseras på att skriva personliga hälsningskort. Vi börjar med en snabb uppvärmning genom att gå igenom alfabetet (Cancellarescan) och öva på hur bokstäverna ser ut. När du känner dig redo, så släpper vi loss och leker med olika papper, färger och former för att skapa fantasirika kort! Inspirationen kommer garanterat att flöda! Anmäl ditt intresse och datum som passar dig och när tillräckligt många är intresserade, anordnas kursen.

Experimentell kalligrafi
En kalligrafikurs för dig som vill experimentera med kalligrafi och leka med färg, form och bokstäver. Vi fräschar upp kalligrafikunskaperna genom att först gå igenom alfabetet (Cancellarescan) och öva på bokstävernas form. Sedan släpper vi loss och målar/droppar/slänger på färg, skriver kalligrafi och helt enkelt leker med färg, form och bokstäver. Här provar vi att använda kalligrafi i kombination med akvarellfärg och måla en tavla där din favoritdikt eller affirmation finns med. Anmäl ditt intresse och datum som passar dig och när tillräckligt många är intresserade, anordnas kursen.


tillbaka

Vill du lära dig skriva kalligrafi?
Är du intresserad av att deltaga på en kurs, kontakta susanne@astudiovision.com.
Samtliga kurser går i Ugglanhuset, Ystadvägen 22 i Malmö. Materiallista skickas ut efter anmälningstiden har gått ut. En del material går även att köpa under kursens gång.